# Les Rochers des Parcs

**Aantal reviews**: 32
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Aan rivier
Bij de stad en winkels, op loopafstand
Bij rivier

14570, Le Vey, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.91495, -0.47368

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### marcojose - 4/5
*October 2025*

Wij waren hier in September, toen we aankwamen werden we vriendelijk ontvangen door de gastheer die ook goed Engels sprak.Mooie camping met nette wat verouderde sanitair. We konden er heel mooi wandelen met onze 3 whippets en ook kon je er mooi fietsen, routes lagen bij de receptie

### sylviavancapel - 3/5
*July 2025*

Wij waren hier 6 jaar geleden en stonden aan het water op een behoorlijke plek. Wij zeiden, hier komen we nog eens terug.
En hier zijn we weer. Meteen maar 2 nachten geboekt. Nu staan we (helaas) op een kleine plaats en kijken t eten van buurmans bord en hij t bij die van ons..
Heel erg jammer, we komen niet meer terug😢
30,- 2 pers en electra

### BduS - 3/5
*June 2025*

Gelegen op een idyllische plek. Aan de rivier de Orne. In een prachtig landschap. De camping is goed georganiseerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De staplaatsen zijn ruim, maat niet altijd vlak. De bar met zelf gebrouwen bierstreek en producten,en restaurant  zijn prima. Je kan er goed fietsen en wandelen. Waarom dan 3 sterren? Het sanitair en (af)wasplaats zijn oud en niet schoon. Typisch Franse slag, maar dan met de verkeerde uitwerking.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650811466.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650865523.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650865522.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650865521.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650865520.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/le-vey/57756/les-rochers-des-parcs)