# Camping Village Molinella Vacanze

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 10/28/2026 | EUR 45.2 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### smaukisch - 3/5
*September 2025*

Veel wat hiervoor gezegd is klopt, wij zijn na 2 dagen gegaan. Jammer dat 1 iemand Engels spreekt, geen toilet papier en licht op de dames toilet overdag, en douchen na 16.00 uur, is niet ideaal. Verder was het voor ons eenmalig, ik kan me voorstellen dat anderen wel enthousiast zijn.

### dennisj@zeelandnet.nl - 1/5
*June 2025*

netjes ontvangen en rond gereden, er waten nog 3 plaatsen wel krap voor 7 meter camper maar toch voor de 2e bezichtigde plaats gegaan.  terug bij de receptie vraagt hij 1 -2 of 3 dagen hoe lang wil je blijven? ik zeg 2.  dat kon niet moest minimaal 3 dagen zijn.  dat hebben we uiteraard niet gedaan, kan niet zo zijn dat die vriendelijke man gaat bepalen hoe lang ik ergens blijf op mijn vakantie😂 dis verder geen idee.

### plientjeturbo - 3/5
*May 2025*

kleine plekken, voor onze camper ging het maar net (7,5,mtr). spreken idd alleen Italiaans.
wel direct aan het strand.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851257.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651043842.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650885677.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851259.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851258.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/apulie/vieste/57858/camping-village-molinella-vacanze)