# MeerReise Camping RV Port

**Beoordeling**: 3.82/5
**Aantal reviews**: 11
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
afgebakende plaatsen - watersportverhuurhonden op aanvraag - strand/zee 300m - centurm 1km

## Locatie host

## Adres
Südstrand 3
23775, Großenbrode, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 54.36038, 11.08732

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 27 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Edda2 - 4/5
*June 2026*

We betalen €37 voor een kampeerplaats van formaat M van 29 mei 2026 tot 7 juni 2026. De plaats is ruim genoeg, met water- en elektriciteitsaansluitingen en een afvoer voor afvalwater via een slang of trechter. Daarnaast is er een toeristenbelasting van €3,70 per persoon per dag. De locatie is ideaal en de sanitaire voorzieningen zijn schoon en in goede staat.

### sebastianmcghee@yahoo.de - 3/5
*July 2025*

De locatie is top, vlakbij de Oostzee. Riolering, elektriciteit en water zijn aanwezig. Het sanitair is wat ouder, maar erg schoon. Er is een supermarkt in de directe omgeving.

Een minpuntje was dat we een hele week moesten boeken. De camping is meer gericht op grote groepen. Je moest de camping verlaten om naar de speeltuin te gaan. De camping rekent op de activiteiten en evenementen in Großenbrode. Wij zijn vroeg vertrokken, maar dat kwam door het slechte weer.

### Loek_en_Judith - 4/5
*May 2025*

deze camping komt niet zo overeen met onze voorkeuren echter vlakbij de boot naar Denemarken was handig.
Wat ons  opviel was het zeer hoge voorzieningsniveau. electrakabel, water aan en afvoer, zeer net sanitair. Daarnaast was er een gratis camping butler om de cassette te reinigen. bij ons ging dat niet goed, m
restaurantjes en supermarkt om de hoek.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651230031.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844868.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844869.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651230030.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651230029.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/großenbrode/57965/meerreise-camping-rv-port)