# Campinginsel Havelberg

39539, Havelberg, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.82717, 12.069

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 22 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### MaikRadner - 5/5
*August 2025*

Prachtige plek, vriendelijk personeel.
Goede, schone toiletten.
We komen graag terug.

### Bosduiker - 4/5
*May 2025*

Fijne nette camping op het eiland. voorzieningen zijn sober, maar netjes.  wij waren 34 euro kwijt voor camer en 3 volwassenen. hiervoor kun je ook onbeperkt douchen. alternatief is de camperplaats vlak voor het eiland. Geen voorzieningen. je bent dan 12 euro kwijt per nacht

### Bianca-xx - 5/5
*August 2024*

Heerlijke plek.  Wij hebben hier een paar dagen gestaan en vonden het super leuk dat er kippen en hanen rond liepen. De twee ponnys stonden ook ergens op de camping of aan het weitje met het Tinyhouse.
Mini golf aanwezig en zwemmen kun je aan het water.
Sanitair zeer proper en ook de pizza vers en super lekker.  Al bij al voor ons zeker een plek waar we volgend jaar graag naar terug gaan.  👍

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823578.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823580.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848222.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848223.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650850020.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen-anhalt/havelberg/58098/campinginsel-havelberg)