# Area Orsera

**Beoordeling**: 2.56/5
**Aantal reviews**: 9
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
centrum Cesiomaggiore 8,5km - restaurant - mooie wandeltochten - smalle toegangsweg

## Locatie host

## Adres
Località Val Canzoi
32030, Cesiomaggiore, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.10834, 11.93839

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Verlicht terrein

## Omgeving
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 12 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ribazzi - 1/5
*June 2025*

Nadat we dagen van tevoren hadden geboekt en een bevestiging van beschikbaarheid hadden ontvangen, kregen we bij aankomst te horen dat we niet konden blijven vanwege problemen met het computerregistratiesysteem en dat er in ieder geval geen warm water in de badkamers zou zijn omdat de boiler nog niet was geïnstalleerd.
We vertrokken verontwaardigd.

### Gert&Marleen - 4/5
*September 2024*

CP is vorig jaar overgenomen. Nu met klein toiletgebouwtje, een eenpersoons WC en douche. Prima schoon. Zeer rustige CP, veel fiets- en wandelmogelijkheden. Vriendelijke onvangst. We hebben hier 3 nachten gestaan voor € 60,-, camper +2 personen. Genoten van de prachtige natuur, dal ligt tussen de Dolomieten-bergen tot 2500mtr.
Bistro met redelijke prijzen.

### HummieS555 - 3/5
*August 2022*

Na een warm ontvangst hier heerlijk twee nachten gratis gestaan. Het is geen camping maar een camperplaats zonder voorzieningen. Bij het overdekte terras en bar kan je heerlijke koffie en taartjes nuttigen. Daar is wel een toilet aanwezig, of deze ook s’nachts open is weten we niet. Mooie omgeving voor wandelingen en heel stil s’nachts aangezien het geen doorgangsweg is.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676758.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651062032.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651062031.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676757.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676756.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/cesiomaggiore/5812/area-orsera)