# Seecamping Wolfgangblick

Seestraße 115
5342, Sankt Gilgen, Oostenrijk

- Decimal: 47.7366, 13.43249

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [ ] Water
- [x] Stroom (12A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/21/2026 - 9/30/2026 | EUR 26.099999999999998 |

### Krösus - 2/5
*July 2025*

Allereerst: de locatie van de camping is fantastisch. Het meer is prachtig gelegen.
Dit jaar scoorde de camping voor het eerst niet zo hoog bij mij. Mijn redenen: de toiletten zijn verouderd, twee douches per toilet zijn te weinig! De douchecabines zijn te oud en veel te donker. De camping was volgeboekt, wat 's ochtends wachtrijen betekende!!!

Ik had een plek direct aan het meer. Klinkt goed, maar er liep constant iemand over ons terrein, wat 's middags ondraaglijk was!

### minilast77 - 5/5
*May 2025*

Voor ons was de plek daadwerkelijk 5 sterren waard. Zeer rustige ligging.  In 7 minuten bereikt u St. Wolfgang met de veerboot (op aanvraag). Ruime plaatsen, sommige direct aan het meer, vriendelijke ontvangst, kleine winkel en prima vertrekpunt voor fietstochten.  Prijs voor camper + 2 personen inclusief elektriciteit en douches 33 euro. Geen afvoer van grijs water. Alles is er nog.

### LO14dog - 4/5
*May 2025*

Geweldige plek aan het meer, dicht bij de veerboot naar andere dorpen, goede wandel- en fietsmogelijkheden en een fantastisch uitzicht. Super schone faciliteiten, altijd. Aardig personeel en uitstekende prijzen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650839686.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650839687.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651006697.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983818.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650899475.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/salzburg/sankt-gilgen/58187/seecamping-wolfgangblick)