# Camping La Plage de Tréguer

29550, Tréfeuntec, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.14497, -4.26927

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### De-Pepperaars - 4/5
*September 2023*

Fijne familie camping met voor elk wat wils. Gezamenlijke zowel als ruime afgeschermde plaatsen. Gezellige ontvangst bij de receptie. Wij stonden hier 9 en 10 sept. ‘23 op een steenworp van het enorme strand. Met Acsi €21/nacht incl. stroom. Honden op het strand officieel niet toegestaan maar oogluikend wel. Zwembad was open, het restaurant niet maar een food-truck bood uitkomst. Vier sterren zeker waard.

### duffeaap - 4/5
*August 2021*

Heel toevallig waren wij in dezelfde tijd als de reviewer hieronder en ben ik ook geconfronteerd met de strippende dikke mannen. De camping heeft blijkbaar veel vaste Franse klanten en die nemen het er nogal van. Ik vond het ook vrij gênant en ben ook vertrokken.
Daarnaast ben ik wel erg te spreken over het sanitair, het zwembad met glijbanen, de speeltuin en het fraaie strand.
Wifi bij de receptie is traag. 4G was overal afwezig.

### Paul-de-Bruijne - 3/5
*August 2021*

Het strand is erg mooi. Goede faciliteiten en beschutte plaatsen maar wel zeer veel chalets en wat apart publiek. Onze zoon van 11 werd om 21 uur s avonds  min of meer ongewild geconfronteerd met een optreden van enkele strippende dikke meneren die bloot gingen, hij was daar omdat het enige WiFi punt bij de kantine was (op de plekken geen WiFi, 4G ook onvoldoende dekking). Bij regen is de camping direct modderig. Voor Bretagne duur.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829240.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650887963.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650887964.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650887965.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650887796.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bretagne/trefeuntec/58257/camping-la-plage-de-treguer)