# Knaus Campingpark Schloß Langenau

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.45/5

Naast rivier (Lahn) - kanovaren - korting voor langer verblijf, zie website - centrum Nassau 4,4km

56379, Obernhof, Duitsland

- Decimal: 50.311, 7.84021

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [ ] Water
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 42.1 |

### JWROLLER - 3/5
*July 2023*

Opgelet ingang van de camping zonder vooraankondiging op de weg
Vriendelijke ontvangst, vooruitbetaling vereist, kaartlezer werkte niet
Restaurant niet altijd open, broodjesservice alleen in het weekend
Grote langgerekte ruimte grotendeels bezet door vaste kampeerders
Grote onverdeelde staanplaatsen voor gasten, nieuwe elektriciteitsaansluitingen
Straatlawaai acceptabel omdat er geen zwaar verkeer is, motorfietsen in het weekend met hinderlijk geluid

### moellbaer - 4/5
*May 2023*

Mooie en nette plek.
Maar vandaag op 25/05/23 betaalden we niet de opgegeven 16,50 euro maar 30 euro. 9 euro voor onze camper, 18 euro voor 2 personen en 3 euro voor de stroom. Zou veranderd moeten worden 🤨

### Camperhobby-Wim - 4/5
*April 2023*

Wij staan er in n weekend eind april met onze camper aan de Lahn.  Rustig, eenvoudig en aardig personeel. Faciliteiten misschien gedateerd,  maar super schoon. Lekker biertje, gezellig terrasje en lekkere snitzels. De trein fluistert als hij langs komt. Auto's hoor je... maar geen probleem voor ons. De vogeltjes hoor je vaker en harde.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650843559.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650936358.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651097504.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651097503.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650843560.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/obernhof/58276/knaus-campingpark-schloß-langenau)