# Le Chatelet

22380, Saint-Cast-le-Guildo, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.63702, -2.26916

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (8A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Wandelen
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/10/2026 - 9/15/2026 | EUR 45.6 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### dtreb - 3/5
*September 2025*

Vriendelijk onthaal en personeel. Stroom 10A. Verschillende sanitaire gebouwen verspreid over de camping. Camperplaatsen liggen niet vlak, wij hadden een verschil van +- 45cm op een plaats met zeezicht. Verlichting werkte niet op de camping. Wegen kunnen update gebruiken.
prachtig zicht op de baai en op wandelafstand van 2 strandjes, bereikbaar via steile afdaling en/of trappen. Mooie omgeving en resto op wandel/fietsafstand

### pio19075@gmail.com - 5/5
*August 2025*

Een klein paradijs! Deze plek laat niets te wensen over. Het uitzicht over de baai is onbetaalbaar!

### FrankenMarita - 2/5
*July 2024*

je betaalt een hoog bedrag en het is het niet waard! wij betaalden 77 euro voor slechts een plekje gras. geen broodjesservice. de winkel zei dat we vroeg in de ochtend moesten komen, omdat we er anders geen hadden. douches zien er prima uit, maar koud water. geen leuke ervaring als je wilt douchen. we hadden veel campings voor de helft van het geld die VEEL beter waren. ga hier niet heen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848208.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651008611.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848209.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848210.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848211.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bretagne/saint-cast-le-guildo/58426/le-chatelet)