# Camping La Vallée des Vignes

49700, La Casse, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.17403, -0.34756

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 35 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### jlou47 - 2/5
*September 2024*

toen ik op 4/9/2024 door de regio trok, wilde ik water vullen en leegmaken. Wat een verrassing! Ik werd gevraagd voor € 15. Ik denk dat deze mensen aangesloten bij ACSI geen klanten nodig hebben.

### InuVantures - 3/5
*September 2023*

we wilde naar een camping in de buurt maar die was gesloten vanwege een illegale rave in de omgeving. daarna hier naartoe gegaan. Geven hem een kleine voldoende . plekken zijn lekker ruim en meeste schaduwrijk. in de omgeving voor ons niet zo veel te doen. voor mensen met kinderen wel fijn denk ik vanwege springkussens en zwembad enz.

### fslabbin - 3/5
*July 2023*

Voor een viersterren camping hadden wij wel wat meer verwacht. Bij de aankomst zie je al hoe verloederd het er bij ligt. kan zeker veel netter. De douches en toilet zijn in verhouding ok.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650840792.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651137462.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841103.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841104.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841105.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/pays-de-la-loire/la-casse/58478/camping-la-vallee-des-vignes)