# Camping Riccione

47838, Riccione, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.98553, 12.67872

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (5A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### rossieklossie - 4/5
*September 2025*

Fijne camping,goede ligging t.o van plaats en strand.Sanitair schoon&ruim maar wel wat verouderd.Winkel,restaurant,zwembad alles prima in orde.Plekken relatief klein en weinig privacy.Door overgaande vliegtuigen en drukke weg wel wat lawaaierig.De leuke omgeving en ligging maakt dat we graag terugkomen.Makkelijk met fietst,strand,horeca en winkeltjes.Alle vakantie ingrediënten aanwezig.

### Francy12 - 4/5
*June 2025*

Familiecamping met animatie. Grote plaatsen, wij hadden keuze uit diverse plaatsen. Nu voorseizoen dus camping nog half leeg. Met treintje naar de zee. Al met al 4 sterren echt wel waard. Mijn man kreeg een discount vanwege zijn leeftijd, mooi meegenomen. Voor 4 nachten betaalde wij 163,60€

### BasseOnWheels - 4/5
*August 2024*

Wij hebben op een mooie grote plek gestaan, veel ruimte, sanitair prima en heerlijk zwembad. goede uitvalsbasis om op de fiets naar Rimini, Catolica en ook San Marino op de fiets is goed te doen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650830379.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651259694.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651187898.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651187895.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651187894.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/emilia-romagna/riccione/58513/camping-riccione)