# Wohnmobilstellplatz - Camping Cimbria

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.06/5

apart gedeelte van de camping - prijs afhankelijk van lengte, zie website - ook plaatsen op de camping (tegen meerprijs) - aan de Neckar - broodjesservice - centrum 200m

Wiesenweg 1
74865, Neckarzimmern, Duitsland

- Decimal: 49.31934, 9.12559

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Betaald)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### J.vanEs - 5/5
*August 2025*

mooie camping..zeer groen en goed sanitair toegang met pasje welke per persoon werd vestrekt...wifi gratis..heel goed signaalkeus plaats in gras of met verharding kun je kiezen restaurant aanwezig ,zwembad ook dit is onze 3e camping dit jaar tot nu toe de beste. nog 4 te gaan we trekken langs de rein en neckar.dit jaar

### Akkordeonspieler - 4/5
*October 2024*

De parkeerplaats ligt direct naast de camping. Aanmelden bij de receptie,
€ 19,50 (inclusief elektriciteit, tot 8 meter lang, niet direct aan de Neckar)/per nacht.
Sanitaire voorzieningen (eenvoudig, schoon) zijn per dag bij te boeken (€ 2,50 p.p.).
Zeer vriendelijke exploitant!
Het eten in Marta's Bistro is heerlijk!
De campers staan op de weide! Wij waren blij dat we Froli gripmatten onder de aandrijfwielen hadden, want als het regent wordt de weide zacht!

### stevf66 - 5/5
*September 2024*

We zijn er voor 2 nachten, de tuinman Rasti is heel erg aardig en het restaurant en de kwaliteit ervan is geweldig. Hamer. Wij komen graag terug.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650839703.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651049863.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651012764.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651012763.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650999992.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/neckarzimmern/58514/wohnmobilstellplatz-camping-cimbria)