# Camping Marecchia Da Quinto

Via Molino Schieti 25
47864, Pennabilli, Italië

- Decimal: 43.82613, 12.24998

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 7/1/2026 - 8/31/2026 | EUR 41 |
| 9/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 28 |

### Blauwenhoek - 5/5
*September 2025*

Wij waren de allerlaatste van het seizoen sluiten op 10 September , wilde 2 nachten blijven maar konden er maar één blijven wat we ook begrepen. We hadden wel regen ☔️ maar wat veel goed maakte was hun restaurant waar we super lekker hebben gegeten ! Het domein is super goed onderhouden alles prima in orde.
De eigenaar was heel behulpzaam en heel vriendelijk 🤗
Voor herhaling vatbaar zeker bij mooi weer 😎

### Deleted_527d757a
 - 5/5
*September 2025*

ze zijn nog maar 3 dagen open maar de ontvangst is perfect, keurige rondleiding en zeer mooie plaats met alles erop en eraan

### IanOzAustin - 5/5
*June 2025*

Als ik meer sterren kon geven, zou ik dat doen. Een prachtige locatie. Hoogwaardige faciliteiten overal. De indruk die ik krijg, is dat het team hier oog heeft voor detail. Van de faciliteiten tot de kunstwerken op het terrein, het zwembad en het restaurant - uitzonderlijk. Vul je koelkast en kom als je kunt.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650868123.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650868124.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651259391.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651259390.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189869.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/emilia-romagna/pennabilli/58518/camping-marecchia-da-quinto)