# Camping El Solsonès

**Beoordeling**: 3.29/5
**Aantal reviews**: 14
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
zonnige en schaduwrijke plaatsen - broodjesservice - centrum 2km - zwembad elke dag open van 22/6 tot 11/9, bar en restaurant elke dag open van 1/7 tot 31/8 en in het laagseizoen tijdens weekenden

## Locatie host

## Adres
Carrer de Sant Llorenç Km 2
25280, Solsona, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.01312, 1.51598

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

## Reviews
### jeburo03 - 4/5
*June 2025*

E&J
twee nachten zijn we op deze camping geweest. Veel families in het weekend, maar niet storend. Sanitairgebouw netjes en schoon. In het laagseizoen is het restaurant op zondag om 18.00 uur helaas gesloten .

### Ca-Rima  - 3/5
*June 2025*

Vriendelijke ontvangst. Zeer veel Spaanse vaste verblijfplaatsen. Doordeweeks geen last van, maar in het weekend mogelijk wel. Kleine plekken. Toiletten/douches prima ! Verder in LS niets te beleven doordeweeks. Wel € 28,50 voor buscamper met 2 pers. Vele campings in deze regio zijn doordeweeks gewoon gesloten, wat helaas niet in de ACSI app te vinden is. Dus zijn we tijdens rondreizen vooraf maar gaan bellen.

### Anne-Elise - 3/5
*September 2024*

Het zou zeker 4 sterren waard zijn als we hier door de week hadden gestaan. In het weekend komen de vaste spaanse gasten die heel , heel erg luidruchtig zijn. De hele dag door tot midden in de nacht. Keiharde muziek en hard praten.  Boule spelen tussen de campers door en barbecuen op de camperplaats i.p.v. hun eigen plek. We moesten zelfs onze dekbedden luchten van de stank. De campingeigenaar weet dit maar een paar extra tientjes is belangrijker

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651277372.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651277374.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/solsona/58525/camping-el-solsones)