# AZUR Rosencamping Schwäbische Alb

72820, Melchingen, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.36305, 9.18353

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [ ] Water
- [x] Stroom (16A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [x] Shop of kiosk

- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 29 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Paul&Marjon - 3/5
*June 2025*

Rommelige camping. Deels in verbouwing. Zwembad gesloten. Douches werken op halve kracht. Al met al een matige prijs/kwaliteit verhouding.

### Tvdb - 3/5
*June 2025*

wij verbleven er maar 2 nachten goed gelegen camping en een rustige omgeving goed om te fietsen en te wandelen, sanitair beetje verouderd en de douches 🚿 hebben een magere straal, hadden graag gezwommen in het zwembad maar dat waren ze aan het renoveren. wij hebben voor 2 nachten 111€ betaald geen korting via ACSI dus beter online boeken dan krijg je een kleine korting, broodjesservice

Fam Van Den Broeck

### Aatje7 - 3/5
*May 2025*

Het is een mooie camping in een mooie omgeving maar van de tarieven snap ik niks. De eerste nacht hadden we via internet geboekt, €39 .Ter plekke boekten we 2 nachten erbij, dat werd  ruim €111 ! Toen ik om uitleg vroeg werd me verteld dat het van tevoren boeken voordeliger is.  De volgende dag ben ik nog eens gaan vragen omdat ik het toch wel veel verschil vond en toen zei men ineens dat het kwam omdat het een feestdag was, namelijk 1 mei.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818577.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651131127.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818578.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818579.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818580.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/melchingen/58638/azur-rosencamping-schwabische-alb)