# Camping Mohrenhof

91608, Lauterbach, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.345273, 10.324125

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 21.5 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Nick-66 - 1/5
*September 2025*

De opgegeven prijs klopt niet. Voor een nacht mag je in de grindbak staan, die als parkeerterrein wordt gebruikt. Daar mag je dan ruim € 37 voor betalen!
Een voordeel: er is wel water op de plek!
Heel kinderrijke camping. Als je van rust houdt: ga ergens anders heen!

### M.G.M-van-Gasteren - 4/5
*September 2025*

We zijn daar geweest maar snel vertrokken want een prijs van €105,50 voor 2 nachten daar zijn we erg van geschrokken

### Escanto - 2/5
*April 2025*

Ik ben een tijdje geleden gaan kamperen. Qua prijs is het goed. Schone en moderne sanitaire voorzieningen. Goede vrijetijdsactiviteiten.
Of je nu een speaker met geweld moet uitzetten als die zachter speelt (na 22.00 uur) terwijl de bas van een DJ 200 meter verderop keihard staat te knallen, tja.

Waarom maar 2 sterren?
Ik zag gasten met dubieuze tatoeages (de nationale vlag van het Derde Rijk - zwart, wit, rood, etc.) en voelde me niet bepaald op mijn gemak.
- Helaas moet ik dit meenemen in de evaluatie-

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651229601.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651229605.JPG?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651229604.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651229603.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651229602.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/lauterbach/58662/camping-mohrenhof)