# Camping Litzelau

83246, Oberwössen, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.71785, 12.47928

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wintersport
- Dichtbij een supermarkt
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### NathalieBorgman - 2/5
*August 2025*

Wij waren op doorreis en gingen er al vanuit dat we op de parkeerplaats buiten de camping zouden staan. Hier betaal je €20,- voor (incl. stroom). Ik vond de mevrouw bij de receptie niet vriendelijk en gastvrij. Vriendelijkheid kan het verschil in aantal sterren bepalen. Plek is prima verder. Mooie wandeling mogelijk.

### NienkeGK - 5/5
*June 2025*

Op camperplaats gestaan, 3 nachten omdat de camping zelf vol was. Fijne plek, naast riviertje. Mooie wandeling vanaf de camping. Vooral naar de Worssensee leuk loopje en fijn strandje om te zwemmen.

Officieel moet je dagelijks de camperplaats verlaten ivm 24u plek, maar hier deed eigenaar niet moeilijk over. Leuke speeltuin voor de kinderen. Modern en net sanitair, hele fijne ruime douches.

### Kleur910 - 5/5
*June 2025*

Als ik moet ranken uit de honderden campings die ik heb gezien,komt camping Litzelau zeker in de top 5. Vriendelijke, behulpzame ontvangst. Schoon, schitterend en ruim sanitair. Prima locatie. Topplek om net buiten de camping je camper te stallen en toch alle voorzieningen (inclusief stroom) te mogen gebruiken.
Het restaurant was nog gesloten toen ik dit schreef. De kaart ziet er prima uit!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650878036.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650892915.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650892916.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650892917.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650892918.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/oberwossen/58723/camping-litzelau)