# Camping Savudrija

aan zee, broodjesservice, centrum 8 km

Istarska Ulica 19
52475, Bašanija, Kroatië

- Decimal: 45.48681, 13.49241

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Vissen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/23/2026 - 10/24/2026 | EUR 17 |

### Wouters-Wim - 5/5
*September 2024*

Grote camping aan de zee met heel veel schaduw. Voldoende sanitair en proper.

Tip: indien de zon schijnt, ‘s avonds iets gaan drinken bij Beach Bar Levante (bereikbaar vanop de camping). Super mooie zonsondergang.

### Berry&Daan - 4/5
*September 2024*

Wij zijn zonder reservering op deze plek aangekomen en we konden direct een plek uitzoeken. De vriendelijke jongeman gaf op een plattegrond meerdere opties aan, waarna we zijn gaan kijken. Een geweldige plek gevonden onder de bomen, vlakbij het keurige toiletgebouw en met uitzicht op zee. Top! Ook voor mensen met een hond, zoals wij, is dit een fantastische plek. Samen met je hond zwemmen, vlak voor je camper, is toch fantastisch?

### Tino-der-Camper - 4/5
*June 2024*

We konden zonder reservering een plekje uitkiezen. Alle plaatsen waren erg groot. Je zou het restaurant moeten bezoeken. Of het nu schaduw of zon is, u heeft de keuze. Het personeel is prima en erg vriendelijk. Er komt een bakker op het plein en je moet zijn waren zeker proberen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650892671.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841343.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650832956.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650815526.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651187219.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/istarska-zupanija/basanija/58725/camping-savudrija)