# Sereno camping holiday

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.52997, 10.5531

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### NatalieFilip - 2/5
*July 2024*

wifi en 4G werken totaal niet aan het einde van de camping alles was nogal chaotisch, in het restaurant was er ook geen bof op alles liep er in het 100 de moesten een uur wachten op een gewone pizza terwijl mijn vriend na 2 min al zijn paste carbonara aangebrand gekregen had 🤨. zwembad en sanitair was wel ok . hier komen we wel niet meer terug .

### m’loezzz - 4/5
*September 2022*

keurige camping! Vriendelijk ontvangst, deden echt hun best om ons te helpen aan een mooi plekje voor onze camper van 7 meter. Sanitair is keurig , geen muntjes, maar via knopje kan je 5 minuten (heet) douchen en en fijne harde straal. Grire wasmachines (10kg) voor €5.-Gardameer is 2 minuten lopen aan kiezelstrand. Eetgelegenheid op camping, mini supermarkt voor eerste benodigdheden. Met ACSI kaart ,14 sept, 4 nachten voor €72,-. Top!

### emma-lucas - 4/5
*September 2019*

Prima camping in laagseizoen, met korting 16 euro per nacht plus 40 cent p.p. toeristenbelasting, plekken met uitzicht op het meer zijn duurder. Camping ligt direct aan het meer, maar er is ook een zwembad. Restaurant op de camping is ook prima. Sanitair netjes en schoon, alleen wc papier aan grote rol buiten de wc vond ik raar. In de haven is pontje naar dorpjes rond Gardameer. Zeker een aanrader!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650895486.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lombardije/moniga-del-garda/58781/sereno-camping-holiday)