# Camping Sènia Riu - Sante Pere Pescador

Kampeerplaatsen op camping - zie voor exacte prijzen de website - centrum 900m

Carretera de la platja
17470, Sant Pere Pescador, Spanje

- Decimal: 42.1875, 3.08895

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (5A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

**Bel:** +34972520216

| 4/1/2026 - 9/24/2026 | EUR 48.5 |

### Goldedition654 - 3/5
*August 2024*

Volgens campercontact een prijs van €29,- maar wij moesten gemiddeld  €48.60 betalen per nacht, kregen ook een hele vreemde nota en de bedragen verschilden per nacht.
Verder schoon sanitaire en mooi zwembad.

### eefjepeters - 5/5
*July 2024*

we zijn hier 1 nacht op doorreis. We kwamen redelijk laat aan, rond 19u. personeel was super vriendelijk. mini disco begon een uur later met hun mascotte die alle kindjes van de camping mee wilde nemen naar de disco. je loopt zo het dorpje in en kunt vanuit de camping met de hond makkelijk langs de rivier lopen. prijs voor 1 camper, 2 volwassenen, 1 kind, 1 hond 75,32 euro. we hadden op basis van onze ervaringen nog wel langer willen blijven.

### Ernstcuppens@me.com - 4/5
*April 2024*

1 overnachting. erg vriendelijk personeel en propere camping. ook de volgende keer een leuke tussenstop

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650813439.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651164056.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651164055.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650813440.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/sant-pere-pescador/58840/camping-senia-riu-sante-pere-pescador)