# Camping Mare Monti

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.26325, 9.44235

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/19/2026 - 10/15/2026 | EUR 30 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Fleurette5 - 5/5
*September 2025*

Uitstekende camping op steile heuvel. De plaatsen zijn goed geëgaliseerd. Grote campers 7 meter ook goed te doen. De toegangsweg is smal vooral vanwege geparkeerde auto's. Bellen vooraf is daarom handig, want bij de entree kan je geen kant meer op.

### SalamHaddad - 5/5
*June 2025*

We hebben een fantastisch verblijf gehad met onze 7m camper. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De plaatsen hadden elektriciteit en een wastafel, en de douches en toiletten waren erg schoon en voorzien van warm water. Er is een mooi zwembad (1,5-3m diep) en een veilige speeltuin waar ik met mijn zoontje heb gevoetbald. De camping is goed georganiseerd, veilig en huisdiervriendelijk, met een warme, gemoedelijke sfeer. Een echte aanrader voor gezinnen!

### Dick-Mink - 4/5
*May 2025*

Kleine terrassencamping met goede voorzieningen, zelfs zwembad. Prijzen zijn verhoogd maar men accepteert nu de ACSI-kaart: in 2025 betekent dat €23 voor camper, 2 pers. en stroom. Kleine plaatsen maar met mooi uitzicht op kust en zee. Geluid van de weg, vooal in het weekend van motoren. Wij vonden het er wel relaxed.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823441.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650843902.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650843903.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650826062.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650826061.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/ligurie/sestri-levante/58857/camping-mare-monti)