# Landgoedcamping Domaine de Joisson

**Beoordeling**: 4/5
**Aantal reviews**: 11
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Prachtige camping op een landgoed. Ruime plekken zelfs in augustus niet vol. Gelegen aan riviertje. Restaurant op de camping aanwezig! Verborgen parel!

## Locatie host

## Adres
La Prade
07110, Largentière, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.52282, 4.30079

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 16.44 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### JohnCitroen - 3/5
*August 2024*

Een in alle opzichten bijzonder (mooi) terrein, oude grandeur die inmiddels wel vervallen is. Sanitaire voorzieningen sterk verouderd. Vriendelijk ontvangst door oude meneer Coco die ons een mooie plek aanwees, niet op het eigenlijke terrein (festival aanstaande), maar recht voor het huis. Prachtige plek. “Kom vanavond maar aan de bar betalen, krijgen jullie meteen glas rosé als welkom.” Het werden er twee.

### RonnyWalker - 2/5
*August 2022*

Niet zo idyllisch als beschreven. ⁴We moesten bovenaan staan. Allemaal  afgebakende plaatsen..  Ook maar plaats voor 3 dagen.  Doordat we bovenaan moeten staan veel lawaai van de baan die op 35 meter loopt.
Het riviertje met waterval is wel top.  Daar geapperitiefd, met de voetjes in het water.
Mijn inziens  zijn de plaatsen onderaan de camping niet meer in gebruik. Jammer, want daar is het wel mooi staan.

### VinniedeVan - 5/5
*August 2022*

geweldige locatie. we mochten de bus direct aan de rivier parkeren waar coco zelfs een elektriciteitssnoer naartoe trok. We konden heerlijk zwemmen in de rivier en spotten voornamelijk in de ochtend heel veel ijsvogels! ook wij kregen een glaasje rose van Coco. Geweldig verblijf in de natuur dichtbij het prachtige plaatsje largentiere

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857528.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857532.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857531.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857530.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857529.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/largentiere/58885/landgoedcamping-domaine-de-joisson)