# Playa de los Molinos

**Beoordeling**: 3.95/5
**Aantal reviews**: 19
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustige locatie aan strand van rivier - gebruik GPS-coordinaten - overnachten alleen na toestemming in bar -snackbar 100m - centrum 3km

## Locatie host

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### WillWill - 4/5
*August 2020*

Fijne rustige plek! Om overdag te ontspannen. De informatie dat u na navraag aan de bar kunt blijven overnachten is onjuist. We werden 's nachts door de politie naar het dorp gestuurd. Maar uiteindelijk bleven ze daar en kwamen ze niet terug om het te controleren. In plaats daarvan kunt u proberen verder van de bar te parkeren door de laatste bocht naar rechts de zandweg op te rijden

### Nicole_d - 4/5
*July 2020*

Heerlijke plek. Hier vorig jaar aan het strandje gestaan. Nu mag dit niet meer. Er is een camperplek gemaakt waar je kunt overnachten,naast een voetbalveld op 1 km. afstand van strand . Deze is nog in aanleg en heeft nu nog geen voorzieningen. Wij reden rond 22.00u. vanuit het strand naar de camperplek en in de ochtend weer terug.

### Jorieke - 1/5
*June 2020*

We werden vroeg wakker door de Guardian Civil dat we hier niet een nacht mochten blijven. Het café dat we moesten vragen is gesloten. Blijkbaar hebben ze de plek verplaatst om op 1 km afstand van die plek te parkeren.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650809948.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650809950.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650809949.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650888567.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650862322.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/castilie-en-leon/villardeciervos/59000/playa-de-los-molinos)