# Camping Saillet

in dorp

Rue Soum Dat Castet 9
64800, Lestelle-Bétharram, Frankrijk

- Decimal: 43.12969, -0.20665

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 17 |

### Swâlkers Cor en Froukje - 5/5
*June 2026*

we kwamen doordat we pech hadden in de pauze op de camping.De vrouw had net haar hond uitgelaten en deed de poort voor ons open. we mochten zelf een plekje uitzoeken en na half 3 aanmelden. Een fijn welkom! we hebben ook s avonds lekker gegeten en heerlijk gezwommen. Een plek met fluitende vogels en een stromende rivier met in de omgeving een mooie grot en goede fietspaden! Hij staat in onze favorieten!

### Highlaender - 3/5
*May 2026*

Hallo, ik ben vandaag aangekomen in een hitte van meer dan 30 graden. Het bier is koud en er zijn wat snacks beschikbaar. Ik mis haakjes in de douche, bij de wastafel en in het toilet. In de douche moet je gewoon de kraan opendraaien en hopen dat de temperatuur goed is; je kunt hem niet aanpassen. Toiletpapier is alleen centraal beschikbaar voor mannen, maar in de damescabines is het alleen in elke cabine zelf te vinden. Ik zou graag willen weten wat ze anders doen. Voor de prijs is het zeker oké, maar deze kleine dingen ontbreken.

### Maliboe - 5/5
*June 2025*

vriendelijke ontvangst, goed sanitair mooie ruime plaatsen, zeer schappelijke prijzen en de patron is een prima kok. 10 min lopen naar Bedevaartskerk van O.L.V. met Calvarie gang is de moeite waard. Fietstocht 19 km via veloroute 81 naar Lourdes is eveneens een aanrader.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650846857.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651203802.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651054171.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651054170.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650846858.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/lestelle-betharram/59070/camping-saillet)