# Parcheggio Comunale

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ROOTER - 3/5
*March 2025*

Twee nachten gestaan. Prima plek om te overnachten. Vuilnisbakken aanwezig. Onduidelijk is of je hier met de camper mag overnachten. Zie bijgevoegde foto. Daarop staat dat je tussen 22.00 en 07.00 parkeerverbod hebt voor gehele plein. Wellicht dat in seizoen hierop gehandhaafd wordt.

### LSNBus - 4/5
*August 2019*

Helaas parkeren auto's in de grote plaatsen voor campers. Op het strand zijn er warme douches voor 1 €. Waren daar 2 dagen. Oké voor ons

### Mehmet-Ayse-Akasya-Asayra - 4/5
*August 2019*

Zeer centraal gelegen. Voor 1 tot 2 dagen bezoek Bibione volledig voldoende. Direct aan zee en het centrum ook. Campinggedrag absoluut verboden, dus alleen parkeren, bij ons bezoek wilden we alleen de fietsen uit de kofferbak halen en direct stond de politie bij ons en we kregen veel ergernis de man zou alleen parkeren en weg. Anders geweldig, maar geen camera of iets dergelijks

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672450.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672451.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650680663.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650680664.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/bibione/5914/parcheggio-comunale)