# Camping Monte Rosa

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 24.4 |

### ghisa85 - 5/5
*May 2024*

Hallo allemaal, Ik schrijf deze recensie na een weekend verblijf.
In tegenstelling tot wat je leest was het personeel erg aardig en vooral erg vriendelijk, de camping is een vaste uitvalsbasis met veel caravans.
Ik had een comfortabele plek dicht bij elektriciteit.
Zeer schone badkamers en diensten, betaalde douche 1 euro 5 minuten, het is ook een manier om water te besparen.
wij komen zeker terug!
Ik raad het 100% aan
bovenaanzicht! gr

### Campermerlo - 2/5
*December 2021*

Camping voor vaste bewoners, kampeerders zijn niet geliefd. Kamp vol camera's en overal verboden mededelingen. We moesten de auto buiten parkeren ondanks dat er niemand op de parkeerplaats van de camping stond. Parkeerplaats alleen voor vaste bewoners, anders moet u 2,50 betalen. Nooit meer.

### centauro75 - 1/5
*August 2021*

We verbleven vorige week op deze camping en voelden ons meteen misplaatst ... slechte ontvangst, weinig toegewijd aan kampeerders, alleen gastvrij met degenen die een eigen vaste plek hadden. Honden hoeven alleen naar het strand buiten de camping te gaan (vertel het hen).

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650930617.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172573.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172572.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/valle-daosta/brusson/59141/camping-monte-rosa)