# Camping Restaurant De la Plage

aan strand, aan rivier/beek, broodjesservice, dorp 500m,

Porte Roques
46330, Saint-Cirq-Lapopie, Frankrijk

- Decimal: 44.46916, 1.68115

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/8/2026 - 9/30/2026 | EUR 27.9 |

### Bruno‘sCampBeratung - 1/5
*September 2025*

Ik breng echt veel tijd door op campings en camperplaatsen.
Deze keer reisden we per boot over de Lot, en ik wilde alleen een croissant en stokbrood bestellen voor de volgende ochtend.
Voor campingbezoeken is dat natuurlijk geen probleem. Mij werd verteld: bootvluchtelingen zijn niet welkom.

Ongelooflijk!

### user225375292 - 5/5
*July 2025*

We werden heel hartelijk ontvangen door de jonge man bij de receptie. Waren eigenlijk te vroeg maar mochten een plek uitzoeken. Mooie ruime plek. Sanitair schoon. Met ACSIkaart 21,50. Toen we een nacht bij wilden boeken wist de jonge man bij de receptie zelfs nog onze naam.
voor ons is dit zeker een plek om nog een keer terug te komen

### carjo1161@gmail.com - 4/5
*May 2025*

prima camping, goed onderhouden, mooie plekken, sanitair wat oud maar verder netjes. Zoals je vaak bij een Frans camping ziet. Ik begrijp alle negatieve reviews niet zo goed, wij herkennen dit helemaal niet. Met onze twee hondjes, elektra, en een goeie plek zijn we € 25,40 kwijt. Wel de ACSI kaart gebruikt, daar vragen ze ook netjes na. Erg aardig en de receptie behandeld, de ligging is ook prima, mooi gebied.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650849278.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124153.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124152.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124151.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124150.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/saint-cirq-lapopie/59286/camping-restaurant-de-la-plage)