# Camping Alpes Dauphiné

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.58003, 6.08219

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/15/2026 - 10/15/2026 | EUR 24.2 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### NicjeCamper - 5/5
*September 2025*

Prima camping, sanitair goed en schoon. Goede staanplek, onder de bomen. Wel leuk om naar Gap te lopen maar terug is het best een pittige steile weg. We zijn er 1 nacht geweest.

### PatDidly - 4/5
*September 2024*

Geweldige kleine camping. De dame bij de receptie was verrukkelijk en erg behulpzaam. De camping is nu in de einde seizoen fase maar nog steeds erg schoon.
We hadden de keuze uit staanplaatsen en met ACSI was het €22,50 per nacht voor elektriciteit & onze kleine hond. De wasmachine is prima en €4,50 per wasbeurt (alleen contant via muntautomaat) Verschillende andere campers kwamen aan terwijl wij hier waren laat in de middag tot in de avond. Leuk, rustig en een echte aanrader.

### Armou - 3/5
*June 2024*

We mochten zelf een plaats kiezen maar doordat mensen hun “domein” wat groot hadden gemaakt weinig te kiezen! Weinig toiletten en douches voor het aantal gasten, zouden wat schoner kunnen! Zeer pittige steile wandeling naar Gap van 2,5 km! Met app Maps Me kan je wat afsnijden via bospaadje! camping met ACSI €22,50 per nacht! Broodjesservice!
Terrein zou wat meer onderhouden kunnen worden, hoog gras!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650825625.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651174160.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650884315.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828534.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650825624.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/provence-alpes-cote-dazur/gap/59399/camping-alpes-dauphine)