# Thirlestane Castle Caravan Park

Thirlestane Castle 1km - centrum 900m

B6362
TD2, Lauder, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 55.71535, -2.73811

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Verlicht terrein

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/31/2026 | GBP 30 |

### Lasko12 - 1/5
*July 2025*

Het gazon is goed onderhouden, maar de toiletten zouden vaker schoongemaakt kunnen worden. Sommige toiletten waren 's ochtends vies.

We kwamen na 17.00 uur aan. De receptie was gesloten en er was geen informatie over de prijs. Ook telefonisch was er niemand bereikbaar.

De volgende ochtend hoorden we dat de prijs £30 was, ongeacht of we elektriciteit hadden. We hadden ervoor gekozen om geen elektriciteit te nemen en moesten toch de volle mep betalen. Dat is oneerlijk.

### taste - 5/5
*September 2024*

nette schone camping voor faire prijs : £28 per nacht incl stroom.
Leuke wandeling naar kasteel en estate en heerlijk geluncht in nabij gelegen dorp waar ook een bakker, slager en groentenwinkeltje zitten.

### pegi - 4/5
*July 2024*

mooie, schone, rustige camping met alle voorzieningen. wij betaalden £ 28,00 voor één nacht incl. stroom. Rondleiding kasteel is zeer de moeite waard.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650810691.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848670.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848671.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651139518.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651115633.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/schotland/lauder/59757/thirlestane-castle-caravan-park)