# Camping Eliana

Rue des Pommiers 188
73260, Grand-Aigueblanche, Frankrijk

- Decimal: 45.50698, 6.49112

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Wintersport
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/20/2026 - 10/31/2026 | EUR 12 |

### Padrie - 3/5
*July 2022*

Nog een echte ouderwetse Franse camping. Geen wc-bril en geen wc-papier, douchekop vast blijven houden anders zakt hij naar beneden. Plaatsen zijn heel ruim. Reserveringssysteem werkt niet. Er werd niet op gereageerd en er was maar plaats voor 1 nacht. Eigenaresse is wel erg vriendelijk. Achteraf hadden we beter op de schaduwrijke CP in het dorp kunnen gaan staan.

### Mabeltje - 5/5
*June 2022*

mooie ruime plaatsen, schoon sanitair!
Hele fijne plek, wij waren zeer tevreden, zeker een aanrader!

### Peter-Kemps - 4/5
*June 2022*

Drie overnachtingen gehad op deze mooie kleine camping. Zeer vriendelijke eigenaresse Carole die de camping overnam van haar tante Eliana. De eerdere review kan ik alleen maar bevestigen.  Wij hebben hier in de omgeving een prachtige en pittige wandeling gemaakt langs 57 kleine cascade met als toppunt een hoge pulserende waterval.
Zeer de moeite waard om ook nog naar Doucy te lopen. Wij gaan morgen verder naar de Aosta vallei in Italië.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650834348.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650835154.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650835155.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651041404.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651007849.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/grand-aigueblanche/59891/camping-eliana)