# Camping de Savel

D116A
38350, Mayres-Savel, Frankrijk

- Decimal: 44.88207, 5.68875

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (12A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 23.4 |

### Wopke62 - 1/5
*September 2022*

We hadden hier graag naar toegewild, ook al was de route om om er te komen. Tot onze verbazing moesten we over een smalle brug van 2.20 m breed en campers langer dan 8 m kunnen er niet overheen ivm de draai. Dir hadden we graag eerder willen weten, nu was alle moeite voor niks.

### jose15 - 3/5
*June 2022*

2 nachten hier gestaan; moeilijke weg vanuit het zuiden hier naartoe, veel surfers etc , ze kennen elkaar allemaal en klitten in grote groep samen  en nemen veel ruimte in en zijn luidruchtig Ons werd eerst te kennen gegeven dat ze geen plek hadden terwijl er plek zat bleek.
het meer is heerlijk maar wij gaan hier niet meer heen

### I-love-travel - 3/5
*April 2022*

Camping ligt ver van bewoonde wereld, heerlijk rustig en op loopafstand van de hangbrug. Plaatsen zijn verschillend van grootte en niet geheel vlak, waterkraantje op of nabij de plaats. Sanitair is prima in orde. Tijdens ons verblijf een stevig windje. Restaurant aanwezig en zwembadje. Zorg voor voldoende voorraad tijdens je verblijf want er is geen winkeltje. Wij verbleven er één nacht om naar de hangbrug toe te gaan.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650831110.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650847125.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875354.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947562.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875254.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/mayres-savel/59930/camping-de-savel)