# Camping Soleil D'Oc

11100, Narbonne, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.14498, 3.14227

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/11/2026 - 9/29/2026 | EUR 21.7 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### DanielaVanGemert - 4/5
*June 2025*

De Receptie sluit om 18 uur… Wij vonden het echt een mediterraanse camping, veel oleanders en pijnbomen! Leuk aangelegd lagune bad, waar je niet met n boxershort mag zwemmen, maar je kunt op de camping een goedgekeurde kopen (9,50 euro) Sanitair prima in orde. Er is een broodservice. Hier zouden wij graag terugkomen. Wij betaalden 30 euro, 2 pers. en electra. Met de Acsi kaart ging er 10 euro af! Wij hadden een rustige nacht…

### Bernie&Bert - 1/5
*August 2024*

Wij komen hier om 12.00u aan en moeten voor 2 nachten € 111,- betalen. 2 nachten werden 3 dagen, omdat we voor 16.00u op de camping waren. En voor 10.00u weer weg zijn.☹️ Dit is niet netjes. Ik heb nog een waarschuwing voor de slagboom gekregen. Nadat de boom open gaat, moet je snel doorrijden. Anders gaat hij weer naar beneden en dat is eigen risico.😤 Electriciteit is inbegrepen. Ja fijn. Dat hebben we dus niet nodig met onze zonnepanelen.

### Aafparel - 4/5
*June 2024*

leuke kleine camping met een lagune en dicht bij het strand . mooie veilige fietspaden om fietstochten te maken. We zijn  hier 3 dagen geweest. alles was schoon en verzorgd. 21,60 per nacht met hond en stroom.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651005081.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650903720.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650820768.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650820767.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651180538.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/narbonne/59935/camping-soleil-doc)