# Camping de la Liez

52200, Peigney, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.87191, 5.38065

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

- ACSI - Campingcard

## Reviews
### NicjeCamper - 5/5
*September 2025*

Aan een groot meer. Wij verbleven er 1 nacht op doorreis. We hadden een eigen sanitair ruimte wat heel netjes en schoon was. Prachtige heuvelachtige omgeving. We hebben een mooie ronde gefietst, gelukkig wel elektrisch.

### CamperWaHa - 4/5
*September 2025*

Wat een mooie plek! Prachtig bij Le Lac de la Liez. Wel heuvelachtig dus fietsen is een uitdaging! Mooie camping, wij hadden eigen sanitair! Top! Vriendelijk ontvangst! Eten op de camping kan maar is niet heel bijzonder! Zit verder niks in de buurt! Wij hebben heerlijk gewandeld bij Le Lac! Heerlijk rustig en prachtige natuur!

### user274954497 - 5/5
*August 2025*

een pareltje! wat een mooie camping, terras met uitzicht over Lac de la Liez, een camping om te onthouden! helaas maar 1 nachtje vanwege werk en school maar hier komen we zeker terug!!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/92a145f3-e408-4ca2-a28c-c3a2fa3ed24b/1e8e1f18-7424-4ae2-9131-8d5efdeb3647.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650832754.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651097775.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651032294.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651009513.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/grand-est/peigney/59941/camping-de-la-liez)