# Campingpark Kalletal

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.55/5

Een zeer comfortabele camping aan het meer met een zandstrand.

Seeweg
32689, Bielefeld, Duitsland

- Decimal: 52.17401, 8.99777

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 11/5/2026 | EUR 43 |

### Barryburstner - 4/5
*September 2025*

Fijne plek en mooi meertje, fijn dat er hondenstrandjes zijn. Jammer dat de speeltuin naast het hondenstrandje is, zo heb je kleine kinderen en honden alsnog door elkaar lopen.
Onze plek (640) was groot en fijn privé, schoon sanitair en douchen gratis (5 min). Vanaf de plek naar sanitairgebouw was wel 250 meter lopen, dus heen en terug heb je al een halve kilometer gelopen:) We betaalden €110 voor 2 nachten (2 pers+hond), heel erg duur.

### Forstermobil - 3/5
*August 2020*

We waren een weekend op de site en boekten de site op basis van de goede recensies. De plek is prachtig, ligt direct aan het meer, heeft 2 geweldige speeltuinen en moderne washuizen. Ondanks dit alles past de prijs-prestatieverhouding voor ons niet. We betaalden net geen € 140 voor 2 nachten met 3 kinderen en een hond, een stacaravan en een minitent! Maar douchen gratis en als de receptie gratis is

### Buche-HRO - 4/5
*June 2020*

Mooie, verzorgde plek aan het meer. Royale parkeerplaatsen. Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Schoon sanitair, gewoon top. We geven de 10 niet omdat we niet genoeg vergelijkingen hebben 😉.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650835918.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650889448.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650889449.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650889450.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650835919.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/noordrijn-westfalen/bielefeld/59993/campingpark-kalletal)