# Area Tarifa

11380, Tarifa, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 36.01807, -5.6103

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Restaurant in de buurt
- In (stads) centrum
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Balsan - 2/5
*March 2026*

We zijn hier vandaag aangekomen; €15 per nacht, en het gebrek aan elektriciteit is niet bepaald ideaal, maar het feit dat we geen koffie mogen drinken voor de camper is ronduit belachelijk. Geen probleem, hoor; we zullen deze plek in de toekomst vermijden.

### R&T-on-Tour - 3/5
*March 2026*

We hebben hier 3 nachten gestaan. Het was prima!
Ideale plek voor Tarifa te bezoeken, strand en oude stad. Fantastisch!
En ja oké, de prijs is misschien te hoog voor wat je wel en niet krijgt en ja je moet hier niet staan als het regent en ja dat je fietsen worden gestolen dan heb je ze niet aan een item vastgebonden. Waarom wordt er altijd zo gezeurd. Kies dan voor een andere plek. Wij voelden ons hier veilig in ieder geval

### Sam1970 - 1/5
*January 2026*

DIEFSTAL!!

Onze 2 fietsen (beveiligd met 2 goede sloten) zijn vannacht gestolen. Wees voorzichtig...

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816420.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650977790.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650961439.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650961437.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650905952.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/andalusie/tarifa/60060/area-tarifa)