# Parcheggio Vicino Supermercato Coop

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Tondo - 3/5
*March 2026*

Bij de rotonde links kom je op de CP, er stonden 3 campers toen wij aankwamen. Plaatsen zijn idd kort , wij zijn 7 met met de fietsendrager maar je hebt wel de mogelijkheid om over te steken voorbij de stoeprand. wij hebben er voor gekozen om bij de rotonde rechtdoor te gaan en te parkeren op de PP van de COOP achter in de hoek. Na sluitingstijd om 2000 u rustig, wel een lesauto die aan het lessen was en om 21:00 u hadden we bezoek van 2 everzwij

### de-Kluus - 4/5
*November 2025*

Gratis CP naast de parkeerplaats van de winkel. Begreep dat deze parkeerplaats ook wel wordt gebruikt indien de CP Vol is.  Eenvoudig maar goede overnachtingsplaats..

### Hymermaster - 3/5
*March 2023*

WoMo-parkeerplaats direct achter de rotonde erg klein en smal (max. 7m, eerder <). U kunt het beste 50m verder rijden, parkeerplaats voor de eigenlijke Coop-Platz. We stonden daar heerlijk rustig met z'n tweeën, direct aan het fietspad.
Puur parkeren zonder service, maar ook zonder betaling.
In het seizoen waarschijnlijk nogal druk.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650838426.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651157065.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650838427.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/orbetello/60293/parcheggio-vicino-supermercato-coop)