# Val-Travel  Mini Camp

**Beoordeling**: 4.24/5
**Aantal reviews**: 121
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
mini-camping nabij Zagreb - groene bergachtige omgeving - ideaal voor een bezoek aan de stad Zagreb 25 km - centrum 250m

## Locatie host

## Adres
Ulica Đure Popović 9
10360, Zagreb, Kroatië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.87831, 16.0959

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 22.4 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Vladislavl - 5/5
*April 2026*

Een heerlijke plek om een rustige nacht door te brengen in de buurt van Zagreb. We werden hartelijk verwelkomd door een vriendelijke en behulpzame eigenaar, waardoor we ons meteen thuis voelden. De voorzieningen voor campers zijn schoon en goed onderhouden, wat het verblijf comfortabel en gemakkelijk maakt. We bezochten de plek half april en vonden het er uitzonderlijk rustig en vredig, perfect voor een ontspannen overnachting.

### ArievW - 5/5
*September 2025*

Begin september gestaan, ontzettend vriendelijke eigenaars.  prima plek en goede voorzieningen.  Heerlijk kaasje en worst bij aankomst en je kan ook koffie pakken.
Met de bus naar Zagreb, prima te doen.

### acacio1 - 5/5
*August 2025*

Uitzonderlijke ontvangst, bij aankomst krijgt u bij het aperitief een toast, iedereen is erg vriendelijk, altijd glimlachend, zeer rustig, met onbeperkt koffie en thee, goed onderhouden, alles wat u nodig heeft is aanwezig, wij betaalden 25€ per nacht (all-inclusive). Bedankt voor uw ontvangst, en zeer schoon.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/5676b6a7-7d4a-4c3c-93f0-a9af8b11a729/c1a3788c-1ea2-4674-944e-050d41c183fc.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650830574.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189206.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189205.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128735.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/-/zagreb/60338/val-travel-mini-camp)