# Camping Le Capeyrou

**Beoordeling**: 4.36/5
**Aantal reviews**: 49
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Rustige en goed onderhouden camping in het groen - langs de rivier de Dordogne en vlak voor kasteel Beynac - bakker, slager, supermarktje en restaurant tegenover de camping - centrum 500m

## Locatie host

## Adres
D703 944
, Beynac-et-Cazenac, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.83829, 1.14864

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### vanduijnontour - 4/5
*July 2025*

prachtige camping met mooi zicht op het kasteel
Alleen de prijs klopt niet. Wij moesten €54 voor 1 nacht betalen met stroom. Hier schrokken wij van omdat we €32 hadden verwacht.

### MyViewHe - 5/5
*May 2025*

Fraaie en heerlijk rustige camping met zicht op het prachtige kasteel van Beynac. Plaatsen zijn ruim maar als je een plek boekt aan de rivier dan belemmert de haag/afrastering het zicht. We betaalden daarvoor maar het levert niet echt iets extra’s op. Voor de rest alles prima. En ja, als het regent dan idd modderig maar anders kan je ook niet verwachten in deze omgeving die 100% natuur en schoonheid biedt. Perfect verblijf gehad.

### markaustin - 5/5
*May 2025*

Uitstekende camping, het personeel is erg behulpzaam en de locatie is fantastisch voor een bezoek aan de Dordogne. De camping ligt direct aan de rivier, met wandelpaden in beide richtingen. Het zwembad is een van de beste die ik ooit heb gebruikt. Het enige nadeel is dat de zeer grote plaatsen alleen op gras liggen, dus als het regent, loop je overal door de modder. Ik zou het zeker aanbevelen en er zeker weer naartoe gaan (zolang het droog is).

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651168685.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651042173.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651042172.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650926351.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650926352.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/beynac-et-cazenac/60444/camping-le-capeyrou)