# Parking

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Speciaal voor campers

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### rivkaendaniel - 1/5
*October 2025*

Mooie plek, maar 's avonds kwam de politie vertellen dat kamperen niet toegestaan is. Iemand uit het dorp had gebeld omdat ze een kampvuurtje zagen. Het vuur moest uit maar we mochten wel de nacht doorbrengen als we de volgende ochtend meteen vertrokken. Opzich prima plekje, dus je zou het erop kunnen gokken ;), eigen risico.

### Ann-Peter - 4/5
*September 2025*

Wij sluiten ons aan bij de vorige commentaar: géén idee waarom de rating zo laag is.
OK, er zijn geen "voorzieningen", máár:
- prachtige ligging
- zéér vlak (oud voetbalveld ⚽️)
- super rustig (géén honden of verkeer...)
- en zowel een bos als open terrein

### Cinclus - 4/5
*July 2025*

Ik snap niet waarom de camping zo'n slechte beoordeling heeft. Het is een verlaten voetbalveld op een afgelegen en rustige locatie. Gemakkelijk bereikbaar vanaf twee kanten. Het is erg schaduwrijk in een prachtig eikenbos, met water uit een bergbron in het zuiden. Er lopen honden rond, zoals overal in Griekenland; tijdens mijn vele verblijven heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650812956.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650836206.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650836207.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651269217.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651269215.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/griekenland/epirus/κηποι/60521/parking)