# Campingplatz  Am Wiesengrund

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.47/5

aan rivier - (na)bij zandstrand - restaurant - sauna - bootverhuur - fietsverhuur - gasflessenservice - broodjesservice - supermarkt/centrum 3,5km

Am Kanal 4
19294, Malliß, Duitsland

- Decimal: 53.19614, 11.34003

- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 16.5 |

### traktore02 - 5/5
*July 2025*

We zijn hier toevallig terechtgekomen. Mijn man had geen zin om verder te rijden. We kunnen de andere recensies alleen maar onderschrijven. Alles was superschoon, een vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen en een prachtig aangelegde hondenspeelplaats. Voor kinderen is er een leuke speeltuin en een kleine kinderboerderij. Een echte aanrader.

### Ttjchp - 5/5
*June 2025*

Dit is een “vogelzangcamping”!!
De Spotvogel, Wielewaal, Putters, Kneu en tot onze grote genoegen de Rode wauw en heel bijzonder de Grote karekiet!!! vriendelijke eigenaars zeer gericht op het behoud van onze natuur. sanitair prima! Kortom : een aanrader!!

### eicamper - 5/5
*June 2024*

Onthaasten is hier het sleutelwoord! Niet omdat er niets te doen is, maar omdat de eigenaren je een hotel gevoel bezorgen op hun camping.Overal is aan gedacht en niets is te veel voor deze hardwerkende lieve mensen. Als ik 6 sterren kon geven had ik het gedaan. Ze verdienen het dubbel en dwars!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650831781.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890270.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890271.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650899869.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924608.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/mecklenburg-voor-pommeren/malliß/60559/campingplatz-am-wiesengrund)