# Camping Dreverna

**Beoordeling**: 3.58/5
**Aantal reviews**: 19
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Moderne camping [2017] - trekkershutjes - op de oever van Curische Lagune - uitzicht op Curonian Spit, Gray Dunes en jachthaven - centrum 250m.

## Locatie host

## Adres
Pamario gatvė 12
96242, Dreverna, Litouwen

**GPS-locatie**
- Decimal: 55.51715, 21.23671

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 26 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Oscar2022 - 4/5
*September 2025*

Voor ons had deze camping alles wat we nodig hadden; we waren tevreden, daarom hebben we voor deze camping gekozen.
De douches en toiletten waren prima; we troffen ze aan zoals de vorige gebruiker ze had achtergelaten.
Voor de beheerder zou het een pluspunt zijn als hij af en toe het douchegordijn en de toiletborstel zou vervangen.
Beste hondenbezitters, een camping is geen hondenpark, of het nu buiten het seizoen, hoogseizoen of laagseizoen is. Er zijn genoeg mogelijkheden buiten.

### resenrosli@yahoo.de - 4/5
*May 2025*

Onze eerste plek met een camper in Litouwen. Wij vonden alles goed. Omdat we het (de plek) in eerste instantie niet konden vinden, vroegen we het aan een vrouw die ons niet begreep, maar belde meteen iemand die ons kon helpen.  Het grasveld bood een prachtig uitzicht op de Koerse Schoorwal. Alles, inclusief afvalwater, grijswaterafvoer, douches en toiletten, was niet geweldig, maar dat was ook niet wat we verwacht hadden. Prachtige natuur, aardige mensen, wat wil je nog meer?

### Pinguineunterwegs - 3/5
*August 2024*

Grote recreatievoorziening met een weide voor campers. Iedereen gaat staan waar nog ruimte is en tegen de avond wordt het steeds avontuurlijker. Douches en toiletten schoon, maar erg ver weg. Geen mogelijkheid tot spoelen. Camper kost 20 euro, per persoon 3 euro extra.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650814628.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829702.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829703.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829704.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829705.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/litouwen/klaipeda-district/dreverna/61097/camping-dreverna)