# Camping Dehesa Nueva

41849, Aznalcázar, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 37.27719, -6.23488

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### gspehr1@icloud.com - 4/5
*December 2025*

We hebben er overnacht tijdens onze doorreis en konden zelf een plekje uitkiezen voor onze 8 meter lange camper met caravan. Het personeel was erg vriendelijk. De douches hadden warm water, waren wat eenvoudig maar prima. De prijs, inclusief elektriciteit, was € 22,50. We kunnen deze camping aanbevelen.

### JosCP - 1/5
*April 2024*

vriendelijke ontvangst. Wij betaalden voor 2 pers. + camper €26,65 en €8 45 voor de stroom. Totaal €35,10. Camping oogt verwaarloosd. Geen warm water bij de afwas. Sanitair verouderd en klein. Veel overlast muggen. Na 1 nacht snel verder.

### Memorymaker - 2/5
*February 2024*

Eindelijk een camping met goed werkende WiFi! Uniek voor Spanje.  Vriendelijke receptioniste. Maar... helaas heeft een groep van 3 Spaanse families het verpest. Tot ver na 24 uur veel geschreeuw en rennende kinderen. Geen toezicht oid. Verder veel loslopende honden wat op een camping aan heel vreemd is. Sanitair te ver van de camperplaatsen af. Geen gras maar zand.  Bezoek helaas beperkt tot 1 nacht met weinig slaap.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650815774.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/andalusie/aznalcazar/61637/camping-dehesa-nueva)