# Camp Trnovo Kokošin Fon Klara s.p.

## Overzicht
**Status**: ACTIVE
**Type plaats**: Campings
**Sitecode**: 61698
**Beoordeling**: 2.8/5
**Aantal reviews**: 15
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping op 320m hoogte - ontstaan bij voormalige wereldkampioenschappen wildwater-kajakken - uitgangspunt voor rafting-touren/kajakken - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Trnovo ob Soči 64
5222, Kobarid, Slovenië

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.28399, 13.54884

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/30/2026 - 10/13/2026 | EUR 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Or@njeC@mper - 4/5
*July 2025*

juni 2025 zijn we op deze locatie geweest.
Vriendelijke ontvangst.
Sanitair kan een opknap beurt gebruiken.

### Hageltje - 3/5
*August 2024*

Wij staan op dit moment op deze camping en hebben een prachtig plekje. Wat sanitair betreft is het heel sober. voor afwassen geen warm water en als je gaat douchen geen haakjes om iets op te hangen en een losse sproeier met dochen wel een goed harde straal. We sta je vlak aan de Soca rivier, echt prachtig. Wij staan zonder stroom en met hond en betalen 30 euro per nacht.

### vera&reina - 4/5
*July 2023*

In juli' 23 waren wij op pad zonder plan, begonnen in Slovenië. Kwamen op deze camping door signalen aan de weg. De twee eigenaren ontzettend vriendelijk. Onze twee honden waren gratis. 14€ pp. per nacht 4€ p. nacht voor stroom. fantastisch omgeving!! aan de rivier met een mooi "stand" aankomst voor rafters en kajakkers. goede sfeer!
basic sanitair, maar schoon. niet hoeven wachten. aanrader als je voor basic wil gaan! Meer heb je niet nodig!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650815926.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651123390.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651123389.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650885980.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650831969.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/slovenie/tolmin/kobarid/61698/camp-trnovo-kokosin-fon-klara-sp)