# Parking de Autocaravanas Girona

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Sitecode**: 61996
**Beoordeling**: 2.73/5

grote zandige parking voor auto's en campers - fietspad  langs parking - geen stroom - centrum 2,5 km

Carrer Bullidors
17007, Gerona, Spanje

- Decimal: 41.99046, 2.80177

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### user592750267 - 3/5
*March 2026*

idd een fijne Cp om het mooie en gezellig centrum te bezoeken maar voor overnachting??
ook bij ons ging de binnenverlichting op 16maart snachts aan en was het portier aan de bestuurders kant open, maar ze zijn niet binnen geweest omdat ik meteen wakker was en reageerde, ik heb het portier dicht getrokken en opnieuw alarm aan gezet, ook heb ik mijn waarde volle spullen nooit in het bestuurders gedeelte liggen ( portemonnee en telefoons)

### hermanfiabo - 4/5
*February 2026*

zo een mooie goede plek
 jammer dat er zoveel wordt ingebroken vandaag  ook weer door de poltie 3 voorvallen van afgelopen nacht genoteerd

### Rojalero - 5/5
*September 2025*

Strenge controles vandaag. Caravans moesten onmiddellijk van het terrein vertrekken. Campers met stoelen en luifels moesten de stoelen onmiddellijk wegzetten en de luifels oprollen. De agenten wachtten tot de zaak was opgelost en kwamen later terug. De agent zei: "Parkeerplaats ja, camping nee."

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818468.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818469.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818470.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816654.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650819792.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/gerona/61996/parking-de-autocaravanas-girona)