# Camping Öschlesee

**Beoordeling**: 3.56/5
**Aantal reviews**: 33
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Rustig kleineschalige camping, Mooi nieuw sanitair gebouw.

## Locatie host

## Adres
Moos 1
87477, Sulzberg, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.67489, 10.33427

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [ ] Shop of kiosk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 24.3 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Jolanda68 - 3/5
*November 2025*

we kwamen hier in het donker aan en gebruiken dit als doorreis camping. de receptie was gesloten maar toen ik belde, konden we een plekje uitzoeken. het vertrouwen is er wel. Sanitair prima, jammer dat het aan een drukke weg ligt.

### Klauser - 5/5
*September 2025*

We blijven hier twee nachten. Het is een prachtige camping, heel rustig en goed onderhouden. Hoewel er veel vaste kampeerders zijn, was iedereen erg vriendelijk. Inchecken ging snel en gemakkelijk en we kregen een heel mooi plekje. De toiletten waren superschoon en goed onderhouden. Verse broodjes waren verkrijgbaar bij de bakker. Echt een geweldige plek 👍🏻☺️. We komen graag terug.

### akotukker - 3/5
*April 2025*

Goede CP als tussenstop. Veel vaste caravans. Sanitair is goed en schoon. Klein restaurant met beperkte kaart voldoet. Bij gesloten receptie, zelf een plekje zoeken. Volgende dag inchecken en afrekenen. We betaalden €30 zonder stroom.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816877.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816942.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816943.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816944.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650836496.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/sulzberg/62069/camping-oschlesee)