# Lynders Holiday Parks

**Beoordeling**: 4.12/5
**Aantal reviews**: 17
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
In het dorp - achter de havenwinkel - bij de bootsteiger aan de Shannon - supermarktje op de hoek - restaurant over de brug - centrum 100m

## Locatie host

## Adres
R371
, Roosky, Ierland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.83211, -7.91958

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)

- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 30 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Rosieui - 5/5
*July 2025*

We zijn nieuw in het campervan-leven! Dit is ons tweede bezoek en onze tweede reis met de camper. We vinden deze camping fantastisch. Hij is klein, met volgens mij 18 plaatsen. Direct aan de rivier de Shannon. Prachtige koffiesteiger bij de ingang. Winkel op 2 minuten loopafstand. De plek is absoluut brandschoon. Centrale picknickplaats. Onze 11- en 10-jarige kinderen gaan naar de openbare speeltuin en vinden het hier geweldig. Natasha is een fantastische gastvrouw. Aansluiting voor elektriciteit.

### Hymer655b - 5/5
*June 2025*

Een van de beste die ik tijdens mijn vakantie heb gezien. Uitstekend personeel, alles inbegrepen voor 25 euro.

### Shalila - 5/5
*September 2024*

Een paar weken geleden geopend.
Erg leuke camping €25 pn inclusief Ehu-net.
Alles nieuw, toiletten, afvoer van grijs en zwart water, vers water en genoeg prullenbakken voor algemeen afval en recycling. Alles mooi aangelegd.
Vissen op de camping in de rivier de Shannon, fiets- en wandelpaden. Een paar pubs en een Chinese afhaalmaaltijd. Grote supermarkt op de hoek.
Stil en vredig 's nachts.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650817050.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258965.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258964.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258963.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651254678.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/ierland/carrick-on-shannon-municipal-district/roosky/62120/lynders-holiday-parks-rooskey-camping-mooring-fishing-tackle-shop)