# Hadrians Wall Campsite

NE49 9PG, Haltwhistle, Verenigd Koninkrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 54.9856, -2.42269

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Restaurant in de buurt
- In de bergen
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

- ACSI - Campingcard

## Reviews
### EllenArjan - 5/5
*June 2026*

Fijne gemoedelijke camping. Mooie ruime plekken. Zeer goede plek om de Wall te bezoeken en langs te wandelen. Ook het museum Vindolanda is op loopafstand.

### Sahasrara7 - 3/5
*June 2026*

Een erg mooie camping, dat is zeker, maar de eigenaar leek er niet echt in geïnteresseerd dat we er maar één nacht zouden blijven... Gelukkig verwees hij ons naar een andere camping op een nabijgelegen boerderij, "Greencarts Campsite"!

Het is absoluut een erg mooie camping, maar voor maar één nacht leek de eigenaar er niet echt in geïnteresseerd... Gelukkig verwees hij ons naar een andere camping op een nabijgelegen boerderij, "Greencarts Campsite"!

...

### Joep-Th - 4/5
*May 2026*

Zeer mooi en rustig gelegen camping. Netjes werd ons uitgelegd hoe we het beste een rondje van 10 km zouden kunnen fietsen (e-bike echt wel nodig!) en een mooie wandeling langs Hadrian 's Wall tot voorbij Sycamore gap (klimmen en dalen, goed schoeisel nodig!) konden maken. Jammer dat de WiFi het nauwelijks deed: dat is echt een minpuntje.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650826130.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650831952.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833296.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833297.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651275415.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/haltwhistle/62123/hadrians-wall-campsite)