# Parking Arouca

**Beoordeling**: 3.56/5
**Aantal reviews**: 16
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
grote mix-parking -  in de buurt van vrachtwagen- en bussenparking - centrum 500m

## Locatie host

## Adres
Rua Sub-Ribes
4540-128, Arouca, Portugal

**GPS-locatie**
- Decimal: 40.92651, -8.25056

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Fietsen
- Wandelen
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Jan-en-Liesbeth - 4/5
*March 2025*

Hele mooie plaats alleen opletten als het markt is.
Twee keer per maand op donderdag.
In de nacht wordt deze opgebouwd.
En weg komen lukt dan niet meer.
Verder prima plek.

### henryenhannie - 4/5
*February 2025*

prima plek voor overnachten. wij dachten dat we dicht bij de brug zouden staan maar dat is vanaf hier nog 15 km. Hebben hier 2 nachten gestaan vanwege de markt. Ik kan me voorstellen dat het je overvalt als je ‘s morgens om 5:30 uur wordt ingebouwd door de marktkraampjes. Wij hadden het al gezien op het bord wat aan het begin van de parking staat en vonden het geen probleem, hebben de activiteiten vanuit de camper bekeken en het stadje bezocht.

### ABJJ - 1/5
*November 2024*

Locatie, faciliteiten oké. wij stonden er met 5 vrachtwagens. Na 5 uur is het door het starten van de wagens gebeurd met slapen. En de omgeving heeft zoveel schade van de branden die kun je wel
overslaan .In de natuur wandelen te nat. Dit gebied even overslaan. Eerst natuur laten herstellen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650817416.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818520.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650903795.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650903796.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651236380.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/aveiro/arouca/62231/parking-arouca)