# Camping Pattes de Singes

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.57/5

Plein tegenover de parking van Monkey Rock - gebruik GPS-coordinaten - dicht bij de weg - prachtig uitzicht - centrum km

Gorges du Dadès
, Ait Ouglif, Marokko

- Decimal: 31.4494, -5.97031

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Shop of kiosk

- Max. camperlengte: 9 meter
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | MAD 50 |

### Soaring - 1/5
*January 2025*

goh, kwamen vanwege de leuke reviews maar wat een drama daar! Geen wifi, 1 douche, 1 wc waarvan er geen deur is.  Te vies om te gebruiken.
De stroom viel savonds uit, en maar zeggen dat we niet zoveel moesten gebruiken. We hadden alleen verlichting aan!
Moest van tevoren betalen. (we dachten 2 nachten te blijven want wilde met Jamail gaan lopen de volgende dag)
We zijn smorgens om 9 uur vertrokken! Jammer van dat 2e tientje. Rij aub 7 km verder!

### Lee-Tunnicliffe - 2/5
*January 2025*

Mooie rit door kloven en begroet met rozemarijnthee. Tegenover de Monkeys Fingers, dus echt een goed uitzicht. De elektriciteit is verschrikkelijk en bleef struikelen, dus zou niet komen als je elektriciteit nodig hebt.

### fjeschut - 4/5
*February 2024*

Kleine camping tegenover de Monkey fingers. Prijs zonder stroom is 80 dihnar. Je kunt de gids Jamail vragen of hij je mee neemt voor een uitdagende tocht door de bergen.
Het zou 2 uur duren maar wij deden er  3,5 uur over.
Ze serveren ook heerlijke tajine, wel op tijd bestellen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818662.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650820973.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650820945.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651234424.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650868611.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/marokko/draa-tafilalet/ait-ouglif/62761/camping-pattes-de-singes)