# Harmony Park

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.27/5

Camping bij Wellness hotel ten zuiden van Kaunas - gebruik GPS-coordinaten - vijvers - sportvelden - fiets- en wandelpaden -  160 hectare natuurlijke omgeving - paardrijgebied binnen en buiten - Harmony Park 5* hotel met restaurant -  spa en saunaruimte - centrum 1km

Saulės Vaikų gatvė
59257, Vazgaikiemis, Litouwen

- Decimal: 54.58119, 23.88241

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### MickCollington - 5/5
*July 2025*

We hebben hier een zeer rustige nacht doorgebracht. Inclusief elektriciteit kostte het ons € 19 voor twee personen. De faciliteiten zijn uitstekend en schoon. Het resort staat gebruik van de spa en de hotelfaciliteiten toe, maar dat doen we niet. We zouden deze plek zeker weer gebruiken.

### Far-Out - 4/5
*October 2019*

Fijne plek voor een dagje wellness. Verwarmde douche en toiletruimte, luxe keuken. Vers water en reinigen toilet was geen mogelijkheid meer voor. Water was afgesloten. Geen wifi op terrein. Vanwege deze ‘ongemakken’ hoefden wij de 2e nacht niet te betalen. Zeer vriendelijk personeel.

### H.G.- - 4/5
*August 2019*

De camping is onderdeel van een heel groot complex. Met o.a. een spa en manege.
De camping heeft mooie vlakke verharde plekken voor campers.
Mooi sanitair, maar geen privacy bij het douchen: gezamenlijke kleedruimte.
Bij de camping worden chalets gebouwd.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650818900.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650830668.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833102.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833103.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650840808.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/litouwen/kaunas-district/vazgaikiemis/62889/harmony-park)